Saturday 22 February 2014

BMW MT58-Mai mult Ca BMW MT-58 SUPER SONIC Mach1 ...

 BMW Concept :. MT-58 Mach 1 Super Sonic Este ONU Este Conceptul de 3D ​​ONU Conceptul de Modelul mai recent de masina Creatorul conceptului acestui Este Thebian Mahar de vita de vie DIN Liban si Facebook accouts descrie conceptul cca masina de dependente mecanic 3D de Inginerie, de Ingrijire Este motivul DIN Pretul de Ingrijire el o sa creat marca Propria, numit conceptul thibian.


Rugat sa comenteze DACA SE ocupa cu elaborarea de Concepte BMW, el o ca SPUS TOT CEEA CE fata DIN Vita de vie pura Pasiune. Mai Mult Decât Atat, conceptul Maher Ofera o alternativa Prezentare de Conducere ar trebui sa poarte casca de pilot de avion si Nu sa uf conectat la o Masca de oxigen, deoarece masina uluitoare.


DACA lasam la o Parte Ștampila Unui multe MULTE luptator demn de Proiectare Studii efectuate Concepte Thebian chiar Taia o fi gata sa decoleze, Dar ansele Vânzare Sunt Aproape de la zero materializa.GTspirit :? BMW MT-58 Concept Design by Maher Thebian. Nu, CEEA CE cautati la Nu Este ONU BMW de la 30 versiune de ani Viitor, Dar Este DIN Schimb cel mai crearea recent de designerul libanez Maher Thebian si numit BMW MT-58 Concept. Dispunând de caroserie cca Nu .. http://4dntv.com/video/U6M3qYzmSwY/bmw-reveals-the-new-m3-dtm-concept-car/                         














No comments:

Post a Comment