Thursday 6 March 2014

OXXO Truck

 ANUL Trecut, furnizorul de Energie a Fost de Oxxo echipei Monster Energy. într-o Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Nu ECHIPA o inclusa Fost, asa cca o trebuit sa caute Un Nou furnizor. Dupa negocieri îndelungate, ne Fost faptul Ca de la 2011 Oxxo Energy Drink VA fi sponsorul Oficial al echipei, de Ingrijire Este obiectul de introducerea de noi Produse pe Piata DIN Ungaria. cooperarii reciprocitate avantajoase, precum Concurenta un angajat suporteri Nou, de Ingrijire o multime de Energie, si Un Nou impuls Energy Drink si CEEA ce mai combină cu de publicitate cca fiind unul DINTRE Cele mai spectaculoase si Cele mai vizitate DIN Europa, dupa cursa pista de Formula 1, Campionatul European camionului.Asa cum o Fost deja declarat Agentia de stiri independent, Trei DINTRE EI au murit cand ne avion USOR cu Nou Prabu Singur sa auto-l? versiune Budapesta, III. Cartier Luni seara. Un Cessna 172 Aeronave Fost accident ONU, Trei DINTRE Elemente au ramas pe tabla. versiune Masina dupa-amiaza la Aeroport Wolf Munte o plecat. Masina III. Prabusindu-se pe terenul de Langa cabana versiune Una Din strada Taliga cartier. Aeronava încadreaza sunt separat electric unele de conductor. CEI Trei au Fost calatoresc masina, cu siguranței? O au murit la impact, Dar aceasta VA fi ramâne de vazut, ca o Scris organele Racing OXXO.

Ageneia de stiri independent întelege accidentelor victimele sunt intre camera Balazs, si sofer de camion Oxxo Racing Team, proprietar al mai multor Asociații DIN. b arbatul, în vârsta de 37 de ani, sa dovedit a fi el insusi Sporturi extreme sunt printre, Altele, o Fost ne Prea pilot. IRT a lansat dată Fost pentru Prima, în 2004, Secțiunea Europeana o Dakar, UNA DIN 2006 si sunt Propria ECHIPA, Flex Dakar Teammal Inceput de camion, în 2007, un cincea a devenit Turneu. Un versiune Inceput repetat modia ajuns la ONU loc Bun DIN cursa Camionship Truck Race.

Agentia de stiri reusit Independent Oxxo Racing Team, unul DINTRE Colegii sai, de Ingrijire au Inceput la Budapesta, de dimineata, de Functie de informatiile de la APROAPE Sigur cca UNA DINTRE victimele de camion de blestem.         http://totalcar.hu/magazin / gumikacsa/2012/02/29/gyari_tamogatast_kap_a_magyar_versenyzo /              


















No comments:

Post a Comment